BANC D’INSTRUMENTS

Aquesta informació no és del tot actual, però informa una mica de l’existència del banc d’instruments…

En aquest enllaç podeu trobar el llistat del  Banc_Instruments disponible al centre. Cal que penseu que la millor orientació sobre quin instrument adquirir, us la donarà el professorat que us pertoqui, de manera que fins que no n’hagueu parlat amb ell/a no us aconsellem comprar-ne cap, a menys que en tingueu un de bo molt a mà i no vulgueu que “se us escapi”, clar!

Gats_cordes

El professorat del centre (juntament amb l’AMPA) gestiona el banc d’instruments que sol tenir la funció de reposició durant el curs d’un primer instrument que necessiti una reparació puntual, o de cessió durant un temps per iniciar-se en un segon instrument o un de primer que pugui resultar costós. Avui dia podem trobar gran quantitat d’instruments a preus molt assequibles (podem trobar instruments de corda per 100, 200, 300€…), però malauradament n’hi ha d’altres que no ho són (per exemple un fagot barat sol costar entre 2000 i 3000€) i que es poden cedir fins que la maduresa del nen/a en relació a l’instrument està prou consolidada per adquirir-ne un.

El fet de tenir un instrument cedit pel centre us fa responsables del que li pugui passar assumint les despeses de les possibles reparacions que necessiti fruit del mal ús o tracte que aquest puguin rebre. A la darrera assemblea de l’AMPA celebrada el 4 de desembre de 2014 es va acordar que a partir del curs vinent 2015/16 es fes pagar a les famílies una quantitat simbòlica en forma de “lloguer” per si calia fer una revisió al final de l’ús de l’instrument i per poder fer fons nous per poder comprar més instruments. L’acord començarà a funcionar a partir del curs vinent.

Com podeu veure, des de l’AMPA ens calen moltes mans per poder gestionar el Banc d’Instruments i totes aquelles idees que pugueu tenir sobre com millorar el centre, per això us animem a venir a treballar amb nosaltres!

rat-playing-musical-instruments-6