PREGUNTES FREQÜENTS

L’AFA del Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida…

… I AQUESTS QUI SÓN?

La Junta de l’AFA som un grup de famílies de les aproximadament 400 famílies que estudien al Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida, i que treballem amb moltes ganes per a la millora del centre. Per això demanem sempre la vostra implicació activa tant en les activitats com en les valuoses opinions que vulgueu donar-nos sobre qualsevol dels aspectes que us preocupin. Nosaltres traslladem a la directiva del centre (amb qui treballem colze a colze) i de forma anònima tot tipus d’opinions, felicitacions i suggeriments que ajudin a millorar l’espai educatiu del qual formem part.

… I ON ELS TROBO?

Disposem d’un blog i un correu electrònic afa.escola.conservatori.lleida@gmail.com

al qual us hi podreu adreçar per a qualsevol gestió o consulta.

Un cop a l’any ens fa molta il·lusió celebrar l’assembla, en què com sempre us hi esperem per saludar-vos personalment, donar comptes i explicar-vos tot el que s’ha fet.

… PERÒ QUÈ FAN?

Algunes de les accions i activitats a les quals dóna suport l’AFA, juntament amb la direcció del centre, són les reparacions d’instruments malmesos i altres tasques de manteniment, compra de material escolar fungible i recursos pedagògics per a les aules, col·laboració i finançament parcial de les activitats externes del centre: colònies, trobades, intercanvis, concerts, classes magistrals, etc., i de la Setmana Cultural i altres festes populars: final de curs, Santa Cecília… I sobretot la gestió del Banc d’Instruments: l’AFA compra instruments seguint un protocol propi regulat -que compta amb el suport del professorat- per tal de cedir instruments a l’alumnat que el necessiti, cedint-los-hi a canvi d’un import simbòlic mensual que ajuda a pagar-ne el manteniment.

Si no s’adquireix el compromís de tenir-ne especial cura, el banc d’instruments deixa de tenir sentit; la socialització dels instrument adquirits amb les aportacions de totes les famílies sòcies de l’AFA ha de permetre que un cop acabat l’ús, sigui retornat per tal que un altre alumne en pugui gaudir en igualtat de condicions.

…I TOT AIXÒ, QUANT ENS COSTA?

La quota és de 25 € per família (si una família té dos o més fills/es estudiant al centre, només paga 25 €) i es carrega un cop l’any, bé al principi de curs o bé a la meitat, segons l’evolució d’aquest i el ritme de les matrícules. No importa el curs que s’estigui fent: GP, NE, Escola d’Adults, Música a l’Abast… Tots els cursos es beneficien de les despeses de l’AFA, de manera que és important que tothom hi col·labori.

..ON PUC TROBAR EL FULL PER ASSOCIAR-ME?

Aquí t’adjuntem el formulari: https://forms.gle/yru4JT2Vz9HQs7of9